دکتر مونسان

داوری سرآشپزهای هتل بین المللی لاله تهران در دومین جشنواره آشپزی کارکنان وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی

دومین جشنواره آشپزی کارکنان وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با حضور دکتر علی‌اصغر مونسان وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی و داوری سرآشپزهای هتل بین‌المللی لاله تهران برگزار شد

به‌گزارش روابط عمومی شرکت توسعه گردشگری ، این جشنواره با هدف معرفی و شناسایی غذاهای سنتی ایرانی و ترویج سبک زندگی ایرانی و تغذیه سالم در ساختمان مرکزی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ۲۸ بهمن‌ماه 98 برگزار شد.

در این جشنواره 15 شرکت‌کننده (یک آقا و 14 خانم) دست‌پخت‌های خود را در معرض نمایش گذاشته‌اند. دو داور از هتل بین المللی لاله تهران نیز به‌بررسی دست‌پخت‌ها و غذاهای شرکت‌کنندگان در این جشنواره پرداختند.

دومین جشنواره آشپزی کارکنان وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی با مشارکت معاونت توسعه مدیریت، امور بانوان و خانواده و مرکز بسیج این وزارتخانه برگزار شد.

دکتر علی‌اصغر مونسان وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در بازدید از این جشنواره با شرکت‌کنندگان در جشنواره از نزدیک دیدار و گفت‌وگو کرد.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *