وزیر میراث فرهنگی

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی: آماده هستیم به اینفلوئنسرهایی که از ایران بازدید می کنند و علاقه مند هستند درباره بناهای تاریخی و جاذبة های گردشگری کشورمان مستند بسازند، مجوز بدهیم

وزیر میراث ‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی: آماده هستیم به اینفلوئنسرهایی که از ایران بازدید می‌کنند و علاقه‌مند هستند درباره بناهای تاریخی و جاذبة های گردشگری کشورمان مستند بسازند، مجوز بدهیم.

به گزارش روابط عمومی توسعه گردشگری استان گیلان به نقل از خبرگزاری میراث آریا، سومین نشست شورای هماهنگی تشکل‌های گردشگری عصر روز سه‌شنبه 26 آذر در دفتر وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی با حضور رؤسای تشکل‌های حرفه‌ای گردشگری، معاونان و مدیران کل معاونت گردشگری برگزار شد.

دکتر علی‌اصغر مونسان وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در این نشست گفت: «فعالان حوزه گردشگری باید این وزارتخانه را تقویت کنند.»

او با اشاره به برنامه ملی توسعه گردشگری ایران، افزود: «این سند تکالیف این وزارتخانه را در حوزه گردشگری با وزارتخانه‌های دیگر مشخص می‌کند.»

دکتر مونسان تصریح کرد: «کار اجرایی نباید در ستاد وزارتخانه انجام شود بلکه باید به ادارات کل سپرده شود و معاونت‌ها باید کارشان برنامه‌ریزی و کنترل باشد.»

نظارت بر تأسیسات گردشگری آن‌لاین شود

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی افزود: «باید نظارت‌ها را آن‌لاین کنیم، تا هم بخش خصوصی و هم بخش دولتی بتوانند یک نظارت جامع بر روی تأسیسات گردشگری، تورهای ورودی و خارجی داشته باشند.»

دکتر مونسان تصریح کرد: «راهنمایان گردشگری می‌توانند ناظران افتخاری تأسیسات گردشگری و خدمات آن‌ها باشند.»

علیرضا رحیمی مدیرکل دفتر برنامه ریزی و حمایت از توسعه گردشگری در ادامه نشست درباره اهداف و تدوین برنامه ملی توسعه گردشگری ایران توضیحاتی ارائه داد.

همچنین ولی تیموری معاون گردشگری کشور گزارشی درباره حساب‌های اقماری گردشگری که قرار است با همکاری وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، بانک مرکزی و مرکز آمار ایران تهیه شود، ارائه کرد.

محمدابراهیم لاریجانی مدیرکل دفتر بازاریابی و تبلیغات گردشگری در ادامه از سفر دو منتقد مشهور غذا به ایران در دو ماه اخیر خبر داد و افزود: «این سفرها با حمایت معنوی این دفتر برای معرفی ایران با ابزارهای نوین دیجیتال مارکتینگ (اینفلوئنسر مارکتینگ) انجام شد.»

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *